onsdag 22 oktober 2014

Det blev en Polo!

Nu tror säkert mamma att jag köpt en ny bil! Nej men det blev Soffan Polo, skarpa linjer och mycket plats, och skön!


Som jag trodde så är den lite miss-matchad med fåtöljerna och det är en lite stor grupp för ett litet kök, men gästbekvämlighet före estetik om jag måste välja. Nu kan man sitta några stora och några små och fika bekvämt i köket. Samt ligga och lösa sudoku följt av tupplur.


Armstöden är ju låga, men det åtgärdas med kuddar för nackstöd! 

Jag ska pröva att möblera om och testa olika varianter, men jag är riktigt nöjd med inköpet, förutom en sak. Nya soffor borde komma med en varningstext, "låt denna kemikaliehärd stå ute och vädra av sig en månad". Nu har jag fläkten igång hemma, men aj vilken reaktion jag fick när jag satt i den igår. Kliar fortfarande i ögonen... 

4 kommentarer:

 1. Så härligt! Vi har en pyttekökssoffa som mannen ibland försökt knöla sig ner i liggande ställning i - efter att ha krånglat sig in bakom en lampa som vi aldrig får flyttat på. Det här ser ju lite...bekvämare ut ��

  SvaraRadera
 2. Vilken dröm att kunna ha en soffhörna i köket! Och ditt soffval får verkligen högsta betyg, både till modell och färg.

  När det gäller Bergo-plattorna på vårt källargolv, så måste jag säga att vi är jättenöjda. Ett superenkelt sätt att fräscha upp en källare, utan att lägga ner en förmögenhet. Det känns fräscht, är lätt att hålla rent och enkelt att ta bort om man vill städa under.

  Ha en riktigt skön helg!

  SvaraRadera
 3. Oh, I'm so afraid of chemicals in all modern furniture... Maybe some plants could help (some "eat" chemicals, like the one I have in my kitchen). But this little nook looks so cosy. I'd love watch you brun something from the sofa ;)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig hörna i köket. Vi har ett par korgstolar i köket av samma anledning som ni, för att man ska kunna sitta och snacka med den som pysslar i köket. Ville också haft en soffa men vårt kök är för litet. Soffan är förresten jättesnygg!

  SvaraRadera